Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Pediatrie Chomutov s.r.o. (IČ 03279201, se sídlem Václavská 4185, 430 03 Chomutov)

MUDr. Jiří Valeš, praktický lékař pro děti a dorost

Praktický lékař pro děti a dorost (Ministerstvem zdravotnictví ČR udělena v lednu 2012 AKREDITACE k uskutečňování vzdělávacího programu), ve spolupráci s  MUDr. VorlíčkovouOdborná pediatrická ambulance (dětská nefrologie, gastroenterologie a sonografie).

 

V PŘÍPADĚ TEPLOT A ZEJMÉNA PROJEVECH ONEMOCNĚNÍ DÝCHACÍCH CEST JE VHODNÉ  POUŽÍVAT V NAŠICH ČEKÁRNÁCH A ORDINACÍCH OCHRANU DÝCHACÍCH CEST - toto nemusí vyhlašovat Ministerstvo zdravotnictví, je to plně v kompetenci každé ordinace. Buďte ohleduplní.      děkuji.  J.Valeš 
 
Se zvýšenou nemocností dětí se někdy velmi rychle naplňuji termíny pro objednávání online - v případě, že potřebujete jen vystavení OČR (ošetřování člena rodiny), stačí se zastavit během ordinační doby v naší ordinaci. Chcete-li Vaše ditě vyšetřit v případě plné obsazenosti online termínů, pak zavolejte do ordinace, sestřičky Vám poradí a najdou nejbližší možný termín. 

POTVRZENÍ ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI (ŠVP, TÁBOR, LYŽ.KURZ...), EVIDEČNÍ LIST DO ŠKOLKY: stačí formulář se jménem dítěte vhodit do bílé schránky před ordinací a po víkendu si formulář vyzvednout, prohlídka není v tomtom případě nutná (jedná-li však o potvrzení sportu, pak prohlídka nutná je - viz část Sportovní prohlídky) - nemusíte dávat k formuláři na sebe telefonní kontakt, opravdu nemáme kapacitu Vám ještě volat, že formulář je připraven. Potvrzení je ve většinou vypsané do 2. dne, 100% během následujícího víkendu po přinesení. Zejména na jaře přinášite desítky formulářů denně, a to opravdu nejde dělat na počkání.  Nevhazujte do schránek formuláře na sportovní prohlídky - v tomto případě musí být i vyšetření dítěte (více v části Sportovní prohlídky). 

PŘIHLÁŠKY NA STŘEDNÍ ŠKOLU: jak postupovat? - byla-li preventivní prohlídka před méně než 6-ti měsíci - pak je možné vhodit vyplněné (včetně škol a kódů) přihlášky do bílé schránky přede dveřmi v 1. patře a za pár dnů si je dovyplněné vyzvednout u sestřiček. Byla-li preventivní prohlídka dříve, pak je nutné se u nás objednat (zavolejte o termín na odpolední časy, pár dnů odpoledne v únoru máme pro tyto děti k dispozici) k celkovému vyšetření (+ moč) a formuláře vypíšeme během tohoto vyšetření.  Formulář "Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti v Excelu nebo  PDF" si stáhněte (v dolní části www stránek) na Rodiče - Přihlášky na střední školy 2024 (prihlaskynastredni.cz)vyplňte jméno, datum narození, adresu, kódy oborů, název oborů.!!!! 

ŘIDIČSKÝ PRŮKAZ: objednat je třeba do ordinace, musí být klinické vyšetření, vyšetření zraku, sluchu, základní neurologické vyšetření...s sebou tiskopis z autoškoly a občanský průkaz

I po ukončení protiepidemických opatření platí stále UPRAVENÝ REŽIM ORDINACE:

---------------------------------

Odkaz na Talkid podcast - více v Informacích: https://anchor.fm/talkidpodcast

------------------------------------

Novinka - od 3/2022 v naší ordinaci preventivní vyšetření zraku u malých dětí (1. před 1. rokem, 2. vyšetření v 1,5 roku), platí jen pro naše registrované děti, hrazeno ze zdravotního pojištění. Více na www.plusoptix.cz

Ordinační hodiny ordinace praktického lékaře pro děti a dorost ("OBVOD"):

Aktuálně PLATÍ: od 7:30 do 8:50 zdraví - potvrzení, sportovní prohlídky, řidičáky.....od cca 9.00 nemocní (NEMOCNÍ - TAKY VŽDY PŘEDEM SE OBJEDNAT!!!!! - on-line či event. telefonicky)...od 11.00 úklid a desinfekce, od 12.00 pak poradny, preventivní prohlídky 

  DOPOLEDNE 7:30 - 11:00 ODPOLEDNE 12:00 - 16:00
Pondělí

7.30 - 11.00 pro objednané přes www stránky

12.00 - 16.00 kojenecká poradna

Úterý 7.30 - 8.00 odběry, 8.00 - 11.00 pro objednané přes www stránky 12.00 - 16.00                       17:00 - 18:00 pro objednané
Poradna pro zvané
Středa
 
7.30 - 11.00 pro objednané přes www stránky 12.00 - 16.00           
Kojenecká poradna        
Čtvrtek 7.30 - 8.00 odběry, 8.00 - 11.00 pro objednané přes www stránky 12.00 - 16.00
Poradna pro zvané

Pátek

7.30 - 11.00 pro objednané přes www stránky

 

12.00 - 15.00 pro zvané či objednané v lichý týden

 

OBJEDNÁVÁNÍ na obvod na www.jiri-vales.cz (ON-LINE o pár řádků níže) a event. na tel.čísle 474 628 123Objednávání je možné na dopolední časy (Po, Stř a Pá 7:30-11:00, Út a Čt 8:00-11:00). V případě dlouhodobých zdravotních problémů je vhodné se objednat na 2 termíny po sobě. ZRUŠENÍ TERMÍNU - v případě potřeby zrušení termínu napište nám mail, z Vaší strany toto nejde. 

Některé neakutní problémy můžete řešit i mailem: pediatriechomutov@seznam.cz, ušetříte svůj čas, ale i jiných (prosím nepište si o informace, které jsou k nalezení  v těchto www stránkách nebo jsou jednoduše k nalezení na internetu. 

 

PARKOVÁNÍ: IDEÁLNÍ JE PARKOVAT ZA TANEČNÍ ŠKOLOU STARDANCE NA PARKOVIŠTI - VJEZD Z HAVLÍČKOVY ULICE!!!! Parkování je ZDARMA, cca 40 parkovacích míst.

 

MÁTE NEMOCNÉ DÍTĚ? KDY K NÁM A KDY JEŠTĚ VYČKAT?

Má-li Vaše dítě teplotu, je určitě vhodné podat lék proti této teplotě (paracetamol 10-15mg/kg na dávku /lze až 4x denně/ či ibuprofen 5-10mg/kg na dávku /lze až 4x denně/). Když malý pacient reaguje na tyto léky, má chuť si hrát, pak trpí nejspíše virozou, kde je nutný jen klidový režim, dostatek tekutin a léky na snižování teploty. Naopak, když je dítě schvácené a apatické, je třeba zajít na lékařské vyšetření, může se jednat o bakteriální infekci, kdy je nutné nasazení antibiotik.

 

CENÍK VÝKONŮ HRAZENÝCH V HOTOVOSTI

platnost od 1.9.2022

 

Ordinační hodiny odborné pediatrické ambulance (= dětská nefrologie, sonografie, gastroenterologie):

Aktuálně neobjednáváme žádné nové pacienty. 

Pacienty přebírá dětské oddělení v Chomutově - MUDr. Kociánová, středa 7,45-12h, sestra Hašková Helena, objednávání na telefonu 474 447 409 - více na: http://www.kzcr.eu/cz/cv/pro-pacienty/zdravotnicka-pracoviste/detske/detska-nefrologicka-a-gastroenterologicka-ambulance/. Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost (= OBVODU) se tato změna opravdu NETÝKÁ!!!

Pondělí    
Úterý ev. 8:30 - 11:00    
Středa    
Čtvrtek 8:30 - 11:00             
Pátek                                    

Jen v ordinačních hodinách ve čtvrtek je funkční telefon - 474 624 627.

MUDr. Jiří Valeš

Absolvent Lékařské fakulty University Karlovy v Plzni (1993). Po promoci jsem nastoupil jako sekundární lékař na dětské oddělení v Chomutově. Atestace z pediatrie 1.stupně v roce 1996, 2. stupně 1999.

Od roku 1996 se věnuji sonografickým vyšetřením (břišní orgány, štítná žláza, mozek, ...), od roku 1998 dětské nefrologii.

Od 1.11.2002 provozuji privátní dětskou ambulanci - odborná dětská ambulance se zaměřením na dětskou nefrologii sonografická vyšetření (od roku 2003 se starám o pacienty s gastroenterologickou problematikou). Vedle této ambulance jsem i nadále pracoval na dětském oddělení v Chomutově.
1.5.2004 jsem po dr.Žahourové převzal ambulanci praktického lékaře pro děti a dorost (Václavská ulice 4185 v Chomutově), provozoval ji i s její následnou pomocí (později také dr.Hassmannové) - od 1.1.2010 s pomocí MUDr.Řáhové (do konce roku 2015) a MUDr.Hassmannové (do konce roku 2014). Od ledna 2016 spolupracuji s MUDr. Vorlíčkovou.

Obě ambulance (ambulanci praktického lékaře o děti a dorost a odbornou pediatrickou ambulanci) najdete ve Václavské ulici v Chomutově.

 

MUDr. Zuzana Vorlíčková

narozena v Chomutově v roce 1987, vdaná, syn Petr, dcera Adina

Promoce na Lékařské fakultě Univerzity Karlovy v Plzni v roce 2012. Od roku 2012 zaměstnána jako sekundární lékař na dětském lůžkovém oddělení nemocnice Chomutov. 

Od ledna 2016 spolupráce s MUDr. Valešem v ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost. V prosinci 2018 úspěšně absolvovala atestační zkoušku v oboru Praktický lékař pro děti a dorost. 

 

 

   

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci