Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

 

Ordinace praktického lékaře pro děti a dorost ("OBVOD"):

v době dovolené jsme zastupováni pro ošetřování akutních stavů (ne kvůli předepisování dlouhodobě užívaných léků, ne kvůli potvrzování různých formulářů.....) MUDr.Řáhovou (v přízemí ve stejné budově)

Nejbližší dovolená:   ............... - vhodné se telefonicky předem pak objednat do ordinace dr.Řáhové - 474 629 776

Poznámka k Posudkům o zdravotní způsobilosti k účasti na letním táboru - potvrzovat může dle zákona jen registrující lékař.

Přesto jsme se s MUDr.Řáhovou domluvili, že Posudky potvrdíme, ale s platností jen omezenou, jen na požadovaný letní tábor, tedy nikoliv na 2 roky, jak tomu je, když posudek vystavuje registrující praktický lékař pro děti a dorost.

Tedy - přijde-li pacient MUDr.Řáhové, že chce vystavit zmiňovaný Posudek, bude-li to možné, tak bude vystaven jen na dobu trvání letního tábora. Stejně tomu bude obráceně - když "naši" pacienti Posudek nechají na poslední chvíli a my již budeme mít dovolenou, tak MUDr.Řáhová bude postupovat stejně.

 

Odborná pediatrická ambulance (dětská nefrologie, sonografie, dětská gastroenterologie):

v době dovolené se můžete obrátit s akutními i neakutními problémy na svého praktického lékaře nebo na dětské oddělení v Chomutově.

Nejbližší dovolená:..............

 

Léky na dovolenou:

Určitě je dobře si trochu vybavit lékárničku při delší cestě mimo domov. Zejména jsou důležité léky na teplotu (paracetamol 10-15mg/kg na dávku /lze až 4x denně/ či ibuprofen 5-10mg/kg na dávku /lze až 4x denně/), na možnou alergii - u malých dětí Fenistil kapky (dávka je 2 kapky na kg a den - ve 2-3 denních dávkách), u dětí nad 6 let lze koupit např. Zyrtec (nad 6 let 1 tbl. denně), Dále je dobře se vybavit léky na možný průjem - ideální Tasectan DUO + prostředek na zavodnění organismu - např. Kulíšek. Dále je vhodné mít s sebou prostředek na ev. spáleniny - např. Panthenol spray či Daylong after sun gel, oční kapky - např. Ophtalmo-Septonex. A kartičku pojištovny. 

Přejeme příjemnou a klidnou dovolenou

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci